Verkoop en verhuur van uw eigendom

Bij TRENT IMMO bieden een "all-in" service met duidelijke contracten en afspraken en met het principe: "geen kosten indien geen resultaat".

 

Mede door de permanente wijzigingen op juridisch en fiscaal vlak onderstrepen wij de noodzaak om zich te laten bijstaan door een vastgoedspecialist. Van bij de start zorgen wij voor de opmaak van een compleet dossier. Alle nodige documenten, attesten en certificaten worden aangevraagd zodat u zich hier geen zorgen om hoef te maken.

 

U kan steeds rekenen op een persoonlijke en professionele begeleiding. Wij  volgen uw dossier op en houden u persoonlijk op de hoogte.

Bij vastgoed start alles met een correcte prijsbepaling. Door de doorlopende prijsschommelingen van de markt is het essentieel om tot een juiste prijszetting te komen.Zo is een waardebepaling en een vergelijkende studie van soortgelijke panden in de omgeving noodzakelijk om te komen tot een realistische vraagprijs.

Indien we een bepaalde verandering noodzakelijk vinden, maken wij u graag een voorstel tot aanpak en/of herstelling om zodoende een meerwaarde te creëren.
Kleine wijzigingen of herstellingen laten uw pand beter tot zijn recht laten komen en aantrekkelijker maken. 


Bij het aanbieden van uw pand aan het grote publiek wordt er veel aandacht besteed aan de foto's de omschrijvingen. Elk pand zetten we op de beste manier on de markt door op de belangrijkste websites te publiceren alsook een mailing te versturen naar onze gerichte kandidaat zoekers die op zoek zijn naar dit type van woonst.

De bezoeken gebeuren persoonlijk en steeds door dezelfde contactpersoon die volledig op de hoogte is van de details en de techniciteit van het pand. 

Huren en verhuren

U wilt een pand verhuren? Dit brengt enkele risico’s met zich mee. Het vinden van geschikte huurders is dan ook van het grootste belang. Wij zorgen voor een goede screening betreffende de solvabiliteit van potentiële huurders en verzorgen de volledige administratie, contracten en plaatsbeschrijving tot aan de sleuteloverdracht.

U kan steeds rekenen op een persoonlijke en professionele begeleiding en opvolging.

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.