top of page

 

Uw woning of appartement te verkopen ?

Een nieuwe levensfase, een nieuwe woning. U overweegt om uw eigendom te verkopen maar u ziet door het bos de bomen niet of heeft u hier geen tijd voor. 

Mede door de permanente wijzigingen op administratief, juridisch, bouwkundig en fiscaal vlak onderstrepen we het belang om zich te laten bijstaan door een vastgoedspecialist

 

Uw woning aan de beste prijs verkopen vraagt kennis en expertise op maat. 

Bovendien is een makelaar een gedegen onderhandelaar en is op de hoogte van alle 'ins en outs' die tijdens het verkoopproces aan bod komen, wat uiteraard vele voordelen met zich meebrengt.

Trent Immo is erkende vastgoedmakelaar. Onze vastgoed-medewerkers zijn een ervaren team van professionals die zich voortdurend bijscholen en de vastgoedmarkt op de voet opvolgen.

Zij nemen niet alleen van A tot Z alle te ondernemen stappen uit handen om de verkoop vlekkeloos te laten verlopen, maar weten ook hoe we uw woning of appartement op de beste manier ‘in de markt zetten’

Kennis van vastgoed, sterk in verkoop

Bij de verkoop van een eigendom komen er heel wat zaken te kijken. De beslissing van een verkoop brengt vaak stress en onzekerheden met zich mee. U wil immers gerust zijn dat alles tot in de puntjes goed zal verlopen. Wij beseffen dit maar al te goed.

Bij Trent Immo stellen we alles in het werk om u zo goed mogelijk bij te staan gedurende het hele proces van de verkoop. Gaande van de eerste ontmoeting, met de gratis schatting tot en met de laatste stap, het verlijden van de authentieke akte en sleuteloverdracht.  

Als bemiddelaars bij de verkoop van uw eigendom willen we onze klanten ontzorgen door een "all-in" service aan te bieden. Hierbij hanteren wij het principe "No cure, No Pay".

Door gedegen kennis van de vastgoedmarkt samen met onze persoonlijke aanpak zorgen we dat uw woning zo snel mogelijk én voor een hoogst mogelijke marktprijs wordt verkocht. 

Na een eerste kennismakingsgesprek waar we luisteren naar uw wensen en situatie en bespreken we de verkoopmogelijkheden en de te ondernemen stappen. 

Waardebepaling, hoe wordt de prijs bepaald?

Bij verkoop van vastgoed start alles met een correcte prijsbepaling

Naast objectieve kenmerken zoals de regio, ligging, grootte, staat en graad van afwerking en isolatie zijn er ook tal van andere factoren die meespelen zoals de huidige marktsituatie, vraag en aanbod in de regio die aan bod komen. 

Wij onderzoeken en analyseren deze verschillende elementen en maken naderhand een professionele schatting op.

Vervolgens determineren we in samenspraak met u een geschikte en realistische vraagprijs voor uw eigendom.

Tot slot bekijken we alle mogelijkheden, gaan we na wat de meest succesvolle aanpak is. 

Maak een afspraak voor een waardebepaling. Contacteer ons vandaag.

Samenstellen van een compleet verkoopdossier

Van bij de start stellen wij voor u een compleet verkoopdossier samen. Wij zorgen ervoor dat alle wettelijk vereiste documenten zoals het bodemattest, de stedenbouwkundige gegevens en voorschriften, het postinterventiedossier, het energiecertificaat (EPC) en het elektriciteitsattest worden opgevraagd en in orde gebracht zijn.

We lichten de notaris in en bekijken of alles juridisch in orde is. 

De verantwoordelijkheid rust op onze schouders om ervoor te zorgen dat alle nodige dossierstukken aanwezig zijn alvorens de publiciteitscampagne aan te vatten.

Betrokkenheid en persoonlijke benadering staan bij ons centraal

 

Wij geloven sterk in een persoonlijke benadering en aanpak waarin de klant centraal staat. 

Bij verkoop van een appartement in een mede-eigendom zorgen onze beheerders ervoor dat alle nodige documenten en formaliteiten over de mede-eigendom op een correcte wijze worden toegelicht zodat de kandidaat koper zich hierover geen zorgen kan maken. 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren we naar uw wensen en bespreken de te volgen stappen voor een succesvolle verkoop. 

Tips en advies over styling en inrichting

Door de verkoopbaarheid van je eigendom te verbeteren en optimaliseren kan je het beste verkoopresultaat bereiken. 

Vaak zorgen kleine wijzigingen of herstellingen de ruimtes beter tot hun recht komen en benadrukken de pluspunten van de woning. 

 

Wij staan u bij met professioneel advies en nuttige tips om uw pand maximaal tot haar recht te laten komen. Dit zonder hiervoor grote kosten te maken.

 

Indien er een herstelling of opknapping nodig is helpen u bij het vinden van een gepaste oplossing via ons breed netwerk. 

We begeleiden u waar nodig om een meerwaarde te creëren.

Aantrekkelijke foto's en omschrijvingen

Om uw pand optimaal in de kijker te besteden we de nodige aandacht in het maken van aantrekkelijke foto's waarbij de ruimtes mooi tot hun recht komen. Daarbij hoort uiteraard ook een duidelijke beschrijving die de sterktes van het pand naar voor brengt. 

 

Uw woonst wordt hierna op via diverse kanalen aan het publiek voorgesteld zowel door een gerichte mailing naar ons uitgebreid bestand van kandidaat kopers en investeerders als uiteraard ook op de algemene immo portaalsites als op social media waar kandidaat zoekers actief zoekende zijn.

De bezoeken gebeuren persoonlijk en steeds door dezelfde contactpersoon die volledig op de hoogte is van de details en de techniciteit van het pand en zodoende ook een optimale opvolging kan garanderen. 

Onderhandelen is ons stokpaardje

Een huis verkopen is meer dan alleen een kandidaat-koper vinden. Verkopen begint reeds  bij het eerste contact moment met kandidaat kopers. Het Doordat onze rondleidingen steeds door de zelfde persoon worden uitgevoerd en opgevolgd hebben we de touwtjes in de hand om kandidaten goed te kunnen inschatten.  Met onze communicatieve en organisatorische skills en geoefende verkooptechnieken verdedigen we uw belangen en onderhandelen we de best mogelijke verkoopprijs. 

Een professionele aanpak en opvolging, dit tot en met de ondertekening van de akte

Prijsbepaling
onderhandelingen trentimmo.jpg
Trent Rel-Estate-Negotiation.jpg
waardebepaling.jpg
vastgoed-InterieurStyling.jpg
wepik-20211027-203449.jpg
Contacteer_TrentImmo
bottom of page