Wenst u uw woning of appartement te verkopen ?

Misschien denkt u eraan om zelf uw eigendom te verkopen. Hierbij komen tal van factoren bij te kijken waar u rekening mee dient te houden. U wil immers gerust zijn dat alles tot in de puntjes goed zal verlopen. 

Door de permanente wijzigingen op administratief, juridisch, bouwkundig en fiscaal vlak onderstrepen we het belang om zich te laten bijstaan door een vastgoedspecialistUw woning aan de beste prijs verkopen vraagt expertise op maat. Een delicate opdracht die met de grootste aandacht dient te gebeuren.

Bovendien is een makelaar een gedegen onderhandelaar en is op de hoogte van alle 'ins en outs' die tijdens het verkoopproces aan bod komen, wat uiteraard vele voordelen met zich meebrengt.

Waarom kiezen voor Trent Immo als makelaar? 

Bij Trent Immo is erkend vastgoedmakelaar. Onze vastgoedmedewerkers , een ervaren team van professionals, scholen zich d voortdurend bij en volgen de vastgoedmarkt en het vastgoed nieuws op de voet op.

 

Als bemiddelaars bij de verkoop van uw eigendom willen we onze klanten ontzorgen door een "all-in" service aan te bieden. Hierbij hanteren wij het principe "No cure, No Pay".

Wij nemen van A tot Z alle te ondernemen stappen om de verkoop vlekkeloos te laten verlopen.

We nemen niet alleen het werk uit handen, maar weten ook hoe we uw woning of appartement op de beste manier ‘in de markt zetten’

Door gedegen kennis van de vastgoedmarkt samen met onze persoonlijke aanpak zorgen we dat uw woning zo snel mogelijk én voor een hoogst mogelijke prijs wordt verkocht. 

Na een eerste kennismakingsgesprek waar we luisteren naar uw wensen en situatie bespreken wij samen de te ondernemen stappen.

 

Wenst u een vrijblijvende afspraak maken voor een advies gesprek of waardebepaling? Contacteer ons voor vandaag! 

Samenstellen van een compleet verkoopdossier

Van bij de start zorgen wij voor de opmaak van een compleet verkoopdossier. Alle nodige documenten, attesten en certificaten worden aangevraagd. We lichten de notaris in en bekijken of alles juridisch in orde is. 

De verantwoordelijkheid rust op onze schouders om ervoor te zorgen dat alle nodige dossierstukken aanwezig zijn alvorens de publiciteitscampagne aan te vatten.

Betrokkenheid en persoonlijke benadering staat bij ons centraal

 

Wij geloven sterk in een persoonlijke benadering en aanpak waarin de klant centraal staat. 

We betrekken u in het proces zodat u keuzes maakt op basis van het door ons gegeven advies. 

U kan steeds rekenen op een persoonlijke en professionele begeleiding. Wij  volgen uw dossier op en houden u persoonlijk op de hoogte.

Bij verkoop van een appartement in een mede-eigendom zorgen onze beheerders ervoor dat alle nodige documenten en formaliteiten over de mede-eigendom op een correcte wijze worden toegelicht zodat de kandidaat koper zich hierover geen zorgen meer hoeft te maken.

 

U kan steeds rekenen op een persoonlijke en professionele begeleiding. Wij  volgen uw dossier op en houden u persoonlijk op de hoogte. 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren we naar uw wensen en bespreken de te volgen stappen voor een succesvolle verkoop. 

Waardebepaling voor verkoop

Bij verkoop van vastgoed start alles met een correcte prijsbepaling

Naast objectieve kenmerken zoals de regio, ligging, grootte, staat en graad van afwerking en isolatie ... zijn er ook nog tal van andere factoren zoals de huidige marktsituatie, vraag en aanbod die hierbij aan bod komen. 

Na ons uitgebreid plaatsbezoek leren we de woning goed kennen.

 

Door permanente marktopvolging gecombineerd met opzoekingen en uitgebreide ervaring komen we tot een realistische verkoopprijs, die als vertrekpunt kan worden gebruikt bij de te volgen verkoopstrategie. 

Tips en advies over styling en inrichting

Onze vastgoedmakelaars kennen de kneepjes van het vak en adviseren u bij het maximaal tot haar recht te laten komen van uw eigendom. Dit zonder hiervoor grote kosten te maken. Kleine wijzigingen of herstellingen laten de ruimtes beter tot hun recht komen en benadrukken de pluspunten van de woning. Door de woning te restylen voor verkoop, verhoogt men in geen tijd de verkoopwaarde en resulteert dit in een snellere verkoop.

Als ervaren makelaars geven wij gratis tips en advies om uw pand  zo aantrekkelijk mogelijk  te presenteren. Indien er een herstelling of opknapping nodig is helpen u bij het vinden van een gepaste oplossing. We begeleiden u waar nodig om een meerwaarde te creëren.

Aantrekkelijke foto's en omschrijvingen

Om uw pand optimaal in de kijker te besteden we de nodige aandacht in het maken van aantrekkelijke foto's waarbij de ruimtes mooi tot hun recht komen. Daarbij hoort uiteraard ook een duidelijke beschrijving die de sterktes van het pand naar voor brengt. 

 

Uw woonst wordt hierna op via diverse kanalen aan het publiek voorgesteld zowel door een gerichte mailing naar ons uitgebreid bestand van kandidaat kopers en investeerders als uiteraard ook op de algemene immo portaalsites als op social media waar kandidaat zoekers actief zoekende zijn.

De bezoeken gebeuren persoonlijk en steeds door dezelfde contactpersoon die volledig op de hoogte is van de details en de techniciteit van het pand en zodoende ook een optimale opvolging kan garanderen. 

Onderhandelen is ons stokpaardje

Een huis verkopen is meer dan alleen een kandidaat-koper vinden. Verkopen begint reeds  bij het eerste contact moment met kandidaat kopers. Het Doordat onze rondleidingen steeds door de zelfde persoon worden uitgevoerd en opgevolgd hebben we de touwtjes in de hand om kandidaten goed te kunnen inschatten.  Met onze communicatieve en organisatorische skills en geoefende verkooptechnieken verdedigen we uw belangen en onderhandelen we de best mogelijke verkoopprijs. 

U kan steeds rekenen op een en professionele aanpak en opvolging, dit tot de ondertekening van de akte. 

Contacteer ons voor een vrijblijvende gratis schatting.

onderhandelingen trentimmo.jpg
Trent Rel-Estate-Negotiation.jpg
waardebepaling.jpg
vastgoed-InterieurStyling.jpg
wepik-20211027-203449.jpg