TRENT IMMO, uw partner voor syndicusbeheer 
Wanneer U eigenaar bent van een onroerend goed zoals een appartement, een winkel, een autostaanplaats, een garage, in een gebouw die bestaat uit minstens 2 kavels die eigendom zijn van verschillende personen dan bent u wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.
 
De syndicus beheert de gemeenschappelijke delen van de mede-eigendom zoals bv. de inkomhal, de lift, de garage, ... en legt jaarlijks verantwoording af voor zijn beheer. Afhankelijk van het aantal panden, komt daar mogelijks de controle bij van de raad van mede-eigendom. Een rekencommissaris kijkt na of alles financieel correct verloopt.
 

De kennis en kunde van een professionele syndicus strekt zich ver uit over juridisch, bouwkundig, financieel, administratief als op relationeel terrein.

Beheer als en een goede huisvader 
Als professioneel syndicus met jarenlange ervaring staat TRENT IMMO garant voor een zorgvuldige dinstverlening, correcte opvolging en bemiddeling, en handelend met inzicht en kennis van zaken.
Dit gecombineerd met onze passie voor het vak om alle euvels aan te pakken en uw gebouw in optimale staat te brengen en te houden.   
De taken van een syndicus worden uitvoerig omschreven door de wet op de mede-eigendom, de bepalingen in de basisakte en het algemene reglement van het pand in kwestie. En in het geval van professioneel syndicus, ook door de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.
Lees hier over de plichtenleer van de syndicus:    Plichtenleer van de Syndicus
Coaching Mede-eigendom
 
Met onze brede kennis en waaier aan ervaring over de uitgestrekte-, en soms ingewikkelde wetgeving over de mede-eigendom, bieden wij voor gebouwen een ondersteunend dienstenpakket aan. 

Deze coaching opdracht omvat zowel antwoorden op diverse vragen aangaande uw gebouw als advies en toelichting over technische-, financiële- en juridische aspecten van de wetgeving. Wij adviseren en bemiddelen waar nodig terwijl het beheer zelf in eigen handen blijft.
Wij adviseren en begeleiden zowel telefonisch als per e-mail en indien nodig ter plaatse voor:
- Allerhande advies over uw rechten en plichten van partijen in de mede-eigendom;
- Juridische expertise en/of coaching in bepaalde situaties die zicht kunnen voordoen, bvb jegens leveranciers, aannemers bij niet (goed) uitgevoerde werken;
- Toelichting over het toepassen van een basisakte en de kostenverdeling tussen de eigenaars;
- Adviseren en opvolgen van diverse werkzaamheden aan de mede-eigendom;
- Bijwonen van werf-, algemene vergaderingen;
- Assistentie bij verzekeringsexpertises;
- Assistentie bij gerechtsexpertises;
- Aanvraag van diverse subsidies;
- Aanpak achterstallige eigenaars;
- Adviseren over de verdeelsleutels bij de verdeling van de kosten;
-  .... 
Wenst u graag meer informatie voor één van onze diensten? Heeft u een algemene vraag? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren