TRENT IMMO dé specialist en betrouwbare partner voor syndicusbeheer 
Wanneer U eigenaar bent van een onroerend goed zoals een appartement, een winkel, een autostaanplaats, een garage, in een gebouw die bestaat uit minstens 2 kavels die eigendom zijn van verschillende personen dan bent u wettelijk verplicht om een syndicus aan te stellen.
 
De syndicus beheert de gemeenschappelijke delen van de mede-eigendom zoals bv. de inkomhal, de lift, de garage, ... en legt jaarlijks verantwoording af voor zijn beheer. Afhankelijk van het aantal panden, komt daar mogelijks de controle bij van de raad van mede-eigendom. Een rekencommissaris kijkt na of alles financieel correct verloopt.
 

De kennis en kunde van een professionele syndicus strekt zich ver uit over juridisch, bouwkundig, financieel, administratief als op relationeel terrein.

Beheer als en een goede huisvader 
Als professioneel syndicus met jarenlange ervaring staat TRENT IMMO garant voor een zorgvuldige dinstverlening, correcte opvolging en bemiddeling, en handelend met inzicht en kennis van zaken.
Dit gecombineerd met onze passie voor het vak om alle euvels aan te pakken en uw gebouw in optimale staat te brengen en te houden.   
De taken van een syndicus worden uitvoerig omschreven door de wet op de mede-eigendom, de bepalingen in de basisakte en het algemene reglement van het pand in kwestie. En in het geval van professioneel syndicus, ook door de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.
Lees hier de plichtenleer van de syndicus:    Plichtenleer van de Syndicus
Coaching Mede-eigendom
 
Gezien onze brede kennis en waaier aan ervaring over de uitgestrekte- en ingewikkelde wetgeving over de mede-eigendom, bieden wij voor gebouwen waarvan het beheer door een mede-eigenaar zelf gebeurt, een ondersteunend dienstenpakket aan.

Deze dienstverlening omvat antwoorden op diverse vragen als advies en toelichting over technische-, financiële- en juridische aspecten van de mede-eigendom. 
Hiervoor kan bij ons steeds terecht voor eenvoudig telefonisch advies als per e-mail als afspraken ter plaatse:
- Adviseren binnen de ingewikkelde wetgeving over uw rechten en plichten binnen de mede-eigendom;
- Juridische expertise en/of coaching in de juridische aspecten die zicht kunnen voordoen,bvb jegens leveranciers of niet (goed) uitgevoerde werken;
- Toelichting over het toespassen van een basisakte en de kostenverdeling;
- Adviseren en opvolgen van diverse werkzaamheden aan de mede-eigendom;
- Bijwonen van werf-, algemene vergaderingen..
- Assistentie bij verzekeringsexpertises;
- Assistentie bij gerechtsexpertises;
- Aanvraag van diverse subsidies;
- Aanpak achterstallige eigenaars;
- Adviseren over de verdeelsleutels bij de verdeling van de kosten;
-  .....
Wij kunnen een pakket aanbieden (eenmalig, op maand- of op jaarbasis), dit volgens de noden van het gebouw.  
Wenst u graag meer informatie voor één van onze diensten? Heeft u een algemene vraag? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren op 03/237 07 09 of via E-mail op syndicus@trentimmo.be.  

TRENT IMMO

Elisabethlaan 108 - 2600 Berchem

Erkend Vastgoedmakelaar - BIV nummer :  502.666

Onderworpen aan de deontologische code BIV: http://www.biv.be

© 2023 by TRENT IMMO