top of page
Studio 
TE HUUR
kopoortstraat straatzicht
1 gang
vloer gang
12 woongedeelte
13woonleefruimte
kastjes
10 keuken (2)
12 keuken met onderverlichting
10 keuken (2)
9 keuken draaimand
11 keuken licht
8 aanrecht
4 badkamer lavabomeubel
6 douche
5 badkamer overzicht
7 douche (2)
douche kuip
5 bolier
3 toilet
11 keuken licht
Beschrijving

Deze compacte en instapklare studio bevindt zich op de derde verdieping en is gelegen in het pittoreske oude stadscentrum van Antwerpen.

 

De locatie is ideaal, met goede verbindingen per tram en bus en een Velo-station op slechts 15 meter afstand. Bovendien ligt het op slechts enkele minuten wandelafstand van enkele zeer gezellige straatjes met bars, café's, restaurants en galerijen. Ook zijn de toplocaties zoals de Groenplaats, de kaaien, de Nationalestraat met talloze winkels, alsook het centraal station op wandelafstand. 

De studio is degelijk met een moderne uitstraling. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing HR+ en akoestische isolatie, wat zorgt voor een rustige en comfortabele leefomgeving. De vloeren zijn afgewerkt met mooie verniste planchévloeren, die niet alleen aantrekkelijk ogen maar ook gemakkelijk te onderhouden zijn.

De verwarming wordt verzorgd door een recente individuele CV-ketel op aardgas, die energiezuinig is en regelbaar is met behulp van een kamerthermostaat. De iets hogere plafonds en grote ramen zorgen voor een prachtige lichtinval, waardoor de studio een aangename atmosfeer heeft.

Indeling omvat een inkomhal, een moderne badkamer met een lavabo-meubel voorzien van spiegelkastje, en douchecabine en een hangtoilet. De gezamenlijke woon- en slaapruimte grenst aan de keuken, die is uitgerust met verschillende kasten en lades voor voldoende opbergruimte. De keuken beschikt over een vitro keramische kookplaat, een telescopische dampkap, een inox spoelbak en een aparte koelkast. Verlichtingsarmaturen zijn aanwezig in de keuken, inclusief onder het aanrecht, in de badkamer en in de hal.

Alle nutsvoorzieningen zijn individueel, dus de kosten voor water, gas en elektriciteit zijn afzonderlijk te regelen. Huisdieren zijn niet toegestaan in de studio.

Geïnteresseerden kunnen alleen per e-mail reageren naar immo@trentimmo.be, waarbij ze hun gegevens en beschikbaarheid voor bezichtiging kunnen vermelden. Bezichtigingen zijn mogelijk op doordeweekse dagen vanaf 18:30 uur en op zaterdag op afspraak.

Kortom, deze gezellige studio is ideaal voor een alleenstaande persoon die op zoek is naar een comfortabele en goed gelegen woning in het bruisende oude stadscentrum van Antwerpen.


De alg. kosten zijn 15 € voor elektriciteit gem. delen en kleine herstellingen.
Informatieplicht
Stedenbouwkundige vergunningen: Ja
Bestemming: Woongebied
Dagvaardingen: Nee
Rechterlijke uitspraken: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Overstromingsgebied:
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Bebouwing
Verdieping: 3
Oppervlakte: 32 m²
Woon- slaapruimte: 1
Badkamer: 1
Toilet: 1
Keuken: modern met kasten en toestellen 
 
Algemeen
Centrale verwarming: Ja op aardgas individueel
Ramen: Dubbele geblazing
Vloeren : Parket en tegels
Lift: Ja
EPC: 139
Huurlasten: € 15, incl.  electr. gemene delen, schoonmaak gem. delen
Beschiktbaarheid: 1/8/2023
 
 
 

Voor bijkomende informatie of afspraak, graag de volgende gegevens invullen

Bericht ontvangen!

bottom of page